SAMSUN
DİŞHEKİMLERİ ODASI

MNG KARGO VE YURTİÇİ KARGO İLE TAŞIMA SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
22-10-2020

Birliğimiz tarafından 17.10.2020-17.10.2021 dönemi için MNG Kargo ve  YURTİÇİ  Kargo ile ayrı ayrı  taşıma sözleşmesi imzalanmıştır.

Söz konusu taşıma sözleşmeleri kapsamında; 

  • MNG Kargo Firmasından; Türk Dişhekimleri Birliği'nin yanı sıra dileyen Dişhekimleri Odaları ve üye Dişhekimleri de hizmet alabilecektir.
     
  • YURTİÇİ  Kargo hizmetlerinden Türk Dihekimleri Birliği ve Dişhekimleri Odaları  yararlanabileceklerdir. 

    Dişhekimleri ise; bu sözleşme kapsamında olmayan Bussiness (Kurumsal) Paro Kart kampanyası üzerinden hizmet alabileceklerdir. Dişhekimleri bunun için kendilerine en yakın oldukları Yurtiçi Kargo şubesine kaşeleriyle başvurarak dolduracakları formdan sonra alacakları Paro Kart ile ekte bulunan ve her yıl güncellenen "Standart Taşıma Fiyatları" üzerinden %30 indirimle hizmet alabileceklerdir.
     

Her iki sözleşmeye göre Türk Dişhekimleri Birliği, Dişhekimleri Odaları ve  üye dişhekimlerinin gönderim ücretleri kendilerine ait olacaktır.

MNG Sözleşmenin dişhekimlerine uygulanabilmesi için faturalandırma işlemlerinde kullanılmak üzere, vergi numarası ve vergi dairesinin adı,  MNG Kargonun şube görevlilerince kendilerinden  istenilebilecektir.

Ödenmeyen ücretler konusunda doğabilecek hukuki sorunlar YURTİÇİ Kargo ve MNG Kargo ile  ilgilisi tarafından çözümlenecektir.

Meslektaşlarımızın dikkatine sunulur.