SAMSUN
DİŞHEKİMLERİ ODASI

15.KARADENİZ BAHAR SEMPOZYUMU
01-01-2020

   Sevgili Meslektaşlarım;

Samsun Diş Hekimleri Odasınca geleneksel hale getirilen ”15. Karadeniz Bahar Sempozyumu”nu Samsun Sheraton Otel’de sizlerin  katılımıyla gerçekleştirdik .Her sene bir adım da olsa ileriye taşımak istediğimiz bu organizasyonda; umuyorum sizlerde bizler kadar keyif alarak bilgi ve becerilerinizi en üst seviyeye taşıma imkanını  bulmuşsunuzdur.

20-21 Nisan 2019 tarihlerinde iki gün süren Bahar Sempozyumumuzu 11 oturum iki hands-on kurs ile tamamladık.

Sempozyumun  içeriğini  oluştururken bilimsel kurulumuzun (Prof.Dr.Umur Sakallıoğlu,Doç.Dr.İlker Keskiner, Doç.Dr.Ayça Tuba Ulusoy Yamak,Övgü Tunçdemir ve Başkanımız Alper Dilek)harcadıkları yoğun mesaiye çok teşekkür etmeyi borç biliriz.Sonuç olarak  konu içeriği oldukça  geniş olan bu güzel sempozyumu ortaya çıkardılar.

 Bu sene bizlere sunumlarıyla tecrübelerini aktaran hocalarımız arasında daha önce ki Sempozyumlarda bizlerle birlikte olan hocalarımız olduğu gibi ilk defa şehrimize  gelip ,19 Mayıs ve Kurtuluş savaşının başlangıcının 100.yılını kutladığımız güzide günlerin ve etkinliklerin tadını çıkaran hocalarımız da olmuştur.Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Çok kıymetli hocalarımız bizlere tecrübelerini ve günümüzde geçerliliğini bilimsel çalışmalarla kanıtlamış yöntemleri kendi vakalarıyla paylaştılar.

Bu sene sempozyumun kalitesini bir nebze olsun yukarıya taşıyabilmek ,herkesin bu etkinlikten maksimum fayda sağlayabilmesi için sunumların yapılacağı salonların imkanıyla orantılı olarak katılımı sınırlı tutmak zorunda kaldık.Sizden ve çevre illerden katılan meslektaşlarımızdan gelen talepler ve kontenjanların erkenden dolmasına  üzülsek de maalesef sempozyum otelinde olan etkinlikler sebebiyle taleplere karşılık veremedik.Bunun üzüntüsünü sempozyum boyunca yaşadık.Bu olay kaliteli etkinliğe verilen desteği gösterdiğinden dolayı bizlerde gelecek etkinliklere daha coşkulu hazırlanma isteği doğurdu.

Satırlarıma  son verirken başta katılımcı olarak sizlere ; bizlere desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza ve fuar’a katılan arkadaşlarımıza ,emeği geçen diğer herkese çok teşekkür ediyoruz. Bizlerle birlikte geleceğe hızla yol alan Türk Dişhekimliğinde çok ufak olsa da bir mesafeyi birlikte katetmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz

Sağlıcakla kalın

Can SEYHAN

Samsun Dişhekimleri Odası

 Yönetim Kurulu Üyesi